Sound of Science

Sound of Science

Tickets scroll In samenwerking met Colruyt

Wat is

Sound of Science?

De kogel is door de kerk: Sound of Science 2020 gaat niet door. We verplaatsen naar 22 & 23 mei 2021. Overleg met overheid en onderzoekers toont dat er nog steeds veel onduidelijkheid is over wat er kan voor evenementen als het onze. Alles wijst er ook op dat we Sound of Science drastisch zouden moeten omvormen om het te kunnen laten doorgaan. Dat wil zeggen: veel minder bezoekers en weinig sfeer. En dat is niet wat we jullie beloofden.

 

Tot zover het slechte nieuws

Het goede nieuws? Er is een nieuwe datum: 22 & 23 mei 2021. Schrijf het al in je agenda! We onderzoeken heel binnenkort de mogelijkheid om er een volledig weekend van te maken. Dat wil zeggen: potentieel drie nachten op de camping en twee volle festivaldagen. Zou dat niet mooi zijn? (alles onder voorbehoud dat COVID-19 in mei 2021 niet aan zijn derde of vierde golf bezig is natuurlijk)

 

Wat met je tickets?

Jullie zijn onze fans, dus we houden jullie graag gelukkig 😉 Je kan twee dingen doen met je ticket.

1. Ik heb graag mijn geld terug
Alle begrip daarvoor en geen enkel probleem. Echt waar. Bezorg ons vóór 30 juli via dit formulier je naam en bestelnummer (zit in de mail bij je ticket) en we betalen het je terug.

2. Ik doneer mijn ticket
Je kan ook kiezen om je ticket te doneren. Je hoeft dan niets te doen. Je ticket is voor alle duidelijkheid niet herbruikbaar voor 2021, omdat we wellicht naar meerdere festival- en campingdagen gaan. We gebruiken het geld dus om in 2021 een nog groter en beter festival te organiseren. En we gaan niet liegen: daar steun je ons zeker mee. Maar we willen niemand pushen om voor deze keuze te gaan. Echt alle begrip als je graag je centjes terug hebt.

 

Steunticket 2020

Jullie vroegen massaal hoe jullie ons kunnen steunen voor de afgelaste editie van 2020. Dat is gigantisch hartverwarmend om te zien. Had je nog geen ticket gekocht? Of wil je iets doneren, maar niet het volledige aankoopbedrag? Dan is er nu de (volledig vrijblijvende!) optie om een steunticket aan te kopen. En ja, we gaan niet flauw doen: daar help je ons zeker mee om in 2021 een KNALeditie te organiseren.

 

Héél graag tot in 2021!

Los daarvan blijft Sound of Science het grootste openlucht wetenschapsfestival van het land. En natuurlijk dé place to be voor nerds, geeks en al hun (minder geeky) vrienden en familieleden. Denk aan tenten, hamburgers, muziek, sfeer en gigantisch veel wetenschap. Van de pot gerukt, maar dan op een wetenschappelijk verantwoorde manier. Bovendien een plek waar zowel kinderen als volwassenen ogen en oren tekort komen, waar vind je dat nog? Benieuwd hoe editie 2018 en 2019 eruitzagen? Of goesting om te sponsoren? Contacteer ons via info@soundofscience.be!

 

Foto’s Editie 2019

Tickets