De Eos Pipet (ism Jonge Academie)

Bestel je ticket voor Sound of Science

  • Elektron

EOS en de Jonge Academie bekronen de meest beloftevolle onderzoeker van het moment. Vijf jonge wetenschappers stellen in korte, krachtige presentaties hun onderzoek aan het grote publiek voor. En je mag mee stemmen, want er is natuurlijk ook een publieksprijs!

Met de award willen de Eos-redactie en de Jonge Academie wetenschap en technologie op een positieve manier onder de aandacht brengen. Vlaanderen telt heel wat uitmuntende jonge wetenschappers, die amper de media halen. De Eos Pipet ism Jonge Academie wil daar verandering in brengen en moedigt alle jonge wetenschappers aan om met hun onderzoek naar buiten te treden.

De winnaar wordt gekozen door een vakjury van wetenschapsjournalisten en leden van de Jonge Academie onder leiding van professor Christine Van Broeckhoven. Vrienden van Eos en bezoekers van het Sound of Science-festival duiden de publiekswinnaar aan.


Opgelet: Vol is vol. 
Er zijn wetmatigheden waar we ons aan moeten houden, zoals: er passen 6,02*10^23 atomen in een mol. Of: er passen 150 mensen in onze kleine tent.
We kijken uit naar je komst en met je toegangskaart ben je welkom in elke zaal en bij elke lezing of activiteit. Maar als de tent vol is, is ze, euh… vol.

everything voorstelling