Science comedy en impro

Bestel je ticket voor Sound of Science

  • Nucleus

Misschien een niet zo alledaagse combinatie, maar we brengen het toch: wetenschap in de mix met comedy én improvisatietheater. En dat doen we niet met de minsten.

Omdat we nu al weten dat dit uurtje een knaller van formaat wordt, en eigenlijk ook omdat we zelf niet goed weten wat ons te wachten staat, kunnen we het ons permitteren om een beetje vaag te blijven. Dit kunnen we je alvast wél meegeven:

  • Het kruim van de Vlaamse impro-scène hebben we gewoon bij ons, onder vakkundige leiding van MC (master of ceremony) Jeroen Baert: Lieven Scheire! Misschien Katrijn Van Bouwel! Bart Van Peer! Quinten Friederichs! David Vennix! Jeroen Maris! En Michaël Van Damme!
  • Diezelfde Michaël Van Damme doet er solo nog een stukje comedy bovenop
  • Robbe, edutainer in Technopolis én Vlaanderens grootste wetenschappelijk singer-songwritertalent, verrast ons op met zijn ukelele
  • En ook Quinten Friederichs gaat voor een solo, en wilde wel dit al kwijt: Economie is het kleine broertje van de wiskunde dat toch in een mooiere auto rijdt. Sinds de eerste munt geslagen is, hebben economici altijd een plaatsje gehad aan de tafel van beleidsmakers. Maar hebben deze kwezen het wel bij het juiste eind? Quinten Friederichs, in 2017 afgestudeerd als Handelsingenieur aan de KULeuven, werpt een komische blik op de ‘erbarmelijke wetenschap’, en stelt zich daar toch wat vragen bij…
everything voorstelling