Workshop EVA-foam met Henk Rijckaert

Naast comedian is Henk Rijckaert een gepassioneerde maker. Zijn nieuwe comedyvoorstelling Maker is er volledig aan gewijd. Op zijn YouTube-kanaal Koterij post hij sinds 2016 elke week een nieuw make-it-yourself avontuur. Die projecten wil hij het liefst van al ook delen met zijn viewers. Dat doet hij o.a. met zijn Koterij workshops! In deze workshop leer je dingen maken uit EVA-foam! EVA-foam is een behoorlijk flexibel materiaal, waardoor je er, mits het volgen van enkele eenvoudige regels, vrij complexe vormen mee kan bouwen. Op een paar uurtjes tijd heb je een cool hoofddeksel (helm, hoed, masker) of een harnas-onderdeel in elkaar gestoken (een prachtig stuk voor de onderarm of bovenarm).

BELANGRIJK: RESERVEREN NOODZAKELIJK! Max. 15 personen! Gericht op volwassenen.
SAMENGEVAT?

  1. Reserveer je plek op voorhand aan het infopunt.
  2. Kom tien minuten voor aanvang naar de workshoptent. Wees op tijd! (want: zie punt 3)
  3. Je kan je kans wagen door last-minute naar de workshoptent te gaan. Misschien kwam er iemand niet opdagen en kan jij zijn/haar plaats innemen.

NIET SAMENGEVAT?

Tijdens de workshops kan je je in een beperkte groep en onder begeleiding van een expert onderdompelen in de wereld van onder andere de Arduino, EVA-foam, botanisch tekenen, VR, en veel meer.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is (meestal tot 15 personen), moet je op voorhand reserveren. Reserveer je plekje op de dag zelf aan het INFOPUNT. Je plekje gereserveerd? Kom dan 10 minuten voor aanvang naar de workshoptent. Ben je niet op tijd, dan kan het zijn dat je plek wordt weggegeven aan mensen die last-minute naar de tent komen!

Tip: Je kan op voorhand de workshop reserveren voor jezelf, maar het staat je helemaal vrij om op het startuur van de workshop naar de tent te gaan om te zien of er last-minute nog een plekje is vrijgekomen. Is er iemand niet komen opdagen? Dan kan jij zijn of haar plaats innemen.

2019 activiteit